Máme 30 let zkušeností

Odborné články

Elektrocentrály HONDA – Když nutně potřebujete dostatek energie

S téměř šedesátiletou historií v oblasti výroby elektrocentrál se Honda etablovala jako stálice v oboru. Japonská firma nabízí nejen spolehlivé, ale i výkonné elektrocentrály pro různé účely. Od svého prvního modelu z roku 1965 se značka stala synonymem kvality a inovace ve světě mobilních zdrojů energie.

Ikonické elektrocentrály a jejich vybavení

Elektrocentrály Honda jsou ikonickými produkty, které pomáhají dostat elektrickou energii tam, kde je jí zrovna potřeba. Ať už jde o zajištění zahradní párty, práci ve stavebnictví nebo likvidaci přírodních katastrof, záložní zdroje HONDA jsou tou pravou volbou. Nabízejí široké spektrum využití od malých přenosných jednofázových jednotek až po velké stacionární třífázové generátory.

 

 

Jednofázové elektrocentrály HONDA

Jednofázové elektrocentrály HONDA s výkonem od 1,0 do 10,0 kVA a benzínovými čtyřtaktními motory nabízejí dlouhou životnost a vysokou spolehlivost. Kufříkové modely řady EU a EM s regulací výstupního napětí jsou nejlehčími zdroji elektrické energie na světě. Díky své kompaktní konstrukci a originálnímu technickému řešení  jsou ideálním zdrojem  pro napájení běžných spotřebičů. Výhodou je tichý chod a snadný transport.

 

Částečně odhlučněné jednofázové elektrocentrály HONDA s digitálním AVR řady EG jsou vybaveny zvětšenou nádrží a hodí se rovněž k napájení běžných elektrospotřebičů, ale především jemné techniky a elektroniky, u níž je nasazení elektrocentrály s běžnou, kapacitní regulací nevhodné.

 

Výkonnější jednofázové elektrocentrály jsou pak řady EC a SP s výkonem 3-10 kVA. Jsou vybavené spolehlivými průmyslovými motory Honda GX. Tyto rámové generátory slouží jako profesionální zdroje energie na stavbách, koncertech, pracovních zásazích v terénu a při dalších outdoorových akcích.

 

Třífázové elektrocentrály HONDA

Pro průmyslové a komerční účely nabízí Honda širokou škálu třífázových elektrocentrál, jako je například model ECT 7000 GP AVR. S výkonem od 5,0 do 15,0 kVA a profesionálními čtyřtaktními motory jsou tyto elektrocentrály opravdu spolehlivou zálohou v případě výpadku či nedostatku elektrické energie. Najdou uplatnění při zakládání nových staveb velkých investičních celků, jakými jsou dálnice, tunely, mosty, ale i při výstavbách rodinných domků a drobnějších staveb.

 

V případě záložního zdroje pro firmy, kanceláře a sklady nabízí HONDA modely s automatickým startem (HONDA TP 12 H AVR AMF, HONDA TP 15 H AVR AMF, HONDA TP 18 H AVR AMF). Ty jsou navržené pro snadné připojení k hlavnímu rozvaděči nebo k zálohovaným okruhům a díky bezobslužnému startu se v případě výpadku elektrické energie ze sítě nemusíte o nic starat.

Pokud potřebujete provádět svářecí práce, doporučujeme vám elektrocentrály se svařovacím invertorem (model HONDA WP 220 DCH), které vám poskytnou vynikající svařovací výkon a nízké provozní náklady. Kompaktní provedení usnadňuje práci i přepravu.

 

Napájení citlivých strojů

HONDA si je vědoma důležitosti bezpečného napájení citlivých zařízení, a proto nabízí vybrané elektrocentrály s pokročilou regulací výstupního napětí (AVR). Díky Automatic Voltage Regulation spolehlivě ochráníte zařízení jejichž fungování nesnese kolísání napětí a přepětí. U jednofázových centrál jsou to modely EC (EC3000G AVR, EC4000G AVR, EC6000G AVR), v třífázových pak modely ECT (HONDA ECT 7000 G AVR, HONDA ECT 7000 GP AVR).

 

Pokud hledáte nejspolehlivější regulaci napětí na trhu s opravdu čistou výstupní křivkou napětí, kterou neodmítne ani nejcitlivější UPSka či FVA střídač, pak elektrocentrály řady EU a EG jsou tím pravým řešením.

 

Záruka spolehlivosti

Kromě výjimečného výkonu a vybavení elektrocentrál poskytuje HONDA svým zákazníkům dlouhodobou záruku 5 let, což je důkazem důvěry ve své výrobky. S hustou servisní sítí po celé zemi zajišťuje HONDA profesionální péči a podporu pro své zákazníky po celou dobu životnosti jejich elektrocentrál.

 

V případě zájmu se na nás neváhejte obrátit – náš tým vám rád zajistí odbornou konzultaci a pomůže vám vybrat elektrocentrálu přesně odpovídající Vašim požadavkům!

 

Podívejte se na naše jednofázové elektrocentrály, nebo na naše třífázové elektrocentrály

Přejít na elektrocentrály Honda

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
heureka

Hodnocení obchodu

100% star star star star star

Obchod Manek.cz hodnotilo 71 zákazníků

Naposled přidané hodnocení:

  • Ověřený zákazník

    14. 10. 2024

  • Ověřený zákazník

    20. 6. 2024

  • Ověřený zákazník

    5. 6. 2024

  • Ověřený zákazník

    23. 4. 2024

  • Ověřený zákazník

    27. 3. 2024

Nákup na splátky s odkladem

essox
mapa ČR mapa ČR

Dodáváme do celé ČR i na slovensko

Produkty skladem odesíláme do 24 hodin

Sociální sítě

Máme 30 let zkušeností

Autorizovaný prodej a servis stavebních strojů a mechanizace již 30 let. Zastupujeme značky NORTON Clipper, Husqvarna stavební centrum pro Olomouc a Brno, Atlas Copco, HONDA, MEDVED, MASTER, Milwaukee KANGO, Hikoki, TERMA. Půjčovna stavební mechanizace a pronájem mobilních kompresorů a generátorů. Servis stavebních strojů a techniky.

Sociální sítě

Copyright © 2024 MANEK stavební stroje spol. s r.o